Linda Nordin

"Usahlah di renungkan mentari terbenam,ia akan menyakitkan mata, renunglah cahaya bulan,walaupun suram,ia lebih indah & bermakna"

Denggi Menyerangggggg

Ppppsssttttttttttttttttt........sebelum melalut panjang, jap aku nak sembur dulu nyamuk2 yang ada sekeliling aku jap... huiiiihhhhh bahaya...bahaya..pppssstttttt....psssssttttttttt.... uhuk..uhuk..

 


Okeh... Sebenarnya bukan aku yang kena denggi tapi sepupu aku....but..but..but...dia satu bilik dengan aku okeh... jadi berkemungkinan aku juga boleh terkena....Ya Allah minta simpang la...

Kesian dia, badan dia panas gila... Mana dengan sakit otot lagi la, kepala lagi... Aku pun turut tak cukup tidur sebab tolong tuamkan kepala dia dan sapukan ubat sakit otot...so semalam aku cuti.

Termasuk harini dah 3 kali dia kena ambil darah, esok kena pergi lagi untuk ambil darah lagi..

Jom kita ambil tahu sikit pasal denggi ni di SINI .....


JOM CEGAH DENGGI!!!!



p/s : Gambar atas ihsan google

Play Spot to Win by Bonuslink



Sekarang ni aku dok gila main game dari bonuslink... mana tahu untung sabut timbul untung batu tenggelam... tapi tak de pe yang rugi.. Kalau menang leh dapat point dari bonuslink... Game yang aku tengah main sekarang  Spot to Win dan Green Defenders. Jadi kalau hampa yang ada bonuslink kad tu leh la join sekali.


Ni score aku untuk minggu ni. Minggu depan mungkin leh bagi tinggi lagi...hehe Tapi naik pinau biji mata aku nak spotnya.



Yang ni pemenangnya diumumkan sebulan sekali.

FOLLOWERS