Linda Nordin

"Usahlah di renungkan mentari terbenam,ia akan menyakitkan mata, renunglah cahaya bulan,walaupun suram,ia lebih indah & bermakna"

Istanbul Aku Datang!!

Tak tau nak buat pe pada cuti maal hijrah ni, aku dan roomate pergi lunch di IKEA. Semestinya chicken wing dan meatball yang menjadi menu utama. Kemudian balik tengok movie di Time Square ..  Cadangnya nak tengok cerita SKYFALL tapi tiket lambat la pulak, malas nak menunggu jadi kami pun rembat je la cerita yang ada masa tu. ISTANBUL AKU DATANG.... Layan juga la tengok cerita ni. Tak de la boring sangat sebab ada gak unsur-unsur lucu diselitkan , ditambah pulak dengan pelakon yang cumel LISA SURIHANI.

0 Care Me;D:

FOLLOWERS